Barnkalas

Men barnen kommer barnkalasen. Ganska enkelt i början när barnen är små och föräldrarna stannar kvar och över barnkalaset. När de blir lite större och de lämnas på barnkalaset utan sina föräldrar önkar förväntningar hos barnen och kraven på dig som förälder. Det gäller ju att leva upp till förväntningarna. Kanske är det dags att arrangera ett temakalas. Vill du få tips och idéer på barnkalas med olika tema så hittar du det här Goodies.nu samt även hos barnkalastips.wordpress.com

Dop och namngivnings tips

När det är dags för dop eller namngivning av bebisen så sätts man på nya prov som förälder. Nu ska en fest arrangeras och hela släkten samt ett antal vänner samlas. Eventuellt blir det en vända i kyrkan och då ska man både läsa in sig på rutinerna i kyrkan samt välja fina dikter till dopet. En lista på fina dikter till dopet hittar du här hos Bebisboken.se

Presenttips

Vid många olika tillfällen så behöver man nya idéer till bra presenter. Den kan vara allt från presenter till en nyfödd bebis, till en baby shower present. Eller en bra doppresent.
Till bröllopet som föregått barnafödandet kanske så behöver man bra tips på bröllopspresenter. När sedan någon får barn så får någon barnbarn och då kan det passa bra med en 60, 65 eller 70 års present där man använder faktumet att man fått barn barn. Bra presentidéer till en 60- 70 åring. Kanske behöver du en extra bra present till mormor? Då finner du tipsen här.

Festtips

Nu kan du spara tid och ändå har roliga aktiviteter på din fest som du arrangerar. Visste du att man kan köpa färdiga frågesporter och skattjakter till festen? Även mordgåtor och tipspromenader samt trelivga musikquiz finns att köpa och ladda ner hos Grapevine.nu som gör det enkelt för dig och trevlig för dina gäster. Önskar du arrangera en temafest med mordtema kan så kan denna sidan vara behjälplig mordmiddag.

För tipspromenader är denna sidan bra med många tipspromenadfrågor.

Det är ofta aktiviteterna som gör festen och det kan vara mer tidskrävande än man tänkt sig att på egenhand sätta ihop en frågesport, en tipspromenad eller en skattjakt för barnen. Kan vara svårt att hitta rätt nivå på frågorna för deltagarna. Men det finns enkla bra lösningar att köpa om du vill ladda ner en färdig produkt och istället lägga din tid på t ex maten till festen. Vill du har tips på lekar till festen så kan vi rekommendera lekarfest.tripod.com. En lista på mer än tio olika festteman hittar du här om du behöver nya idéer. Ett populärt festtema som engentligen är hämtat från eventvärlden är mordmysterier middagar där man träffas och spelar roller och när sedan någon mördas ska man lista ut vem som är mördaren i mordmysteriet.

Katalog

banner 200x200