Europa mästarna och poker spel!

Håller ni också på att ladda inför fottbools vm? Det håller ialla fall jag på att göra. Jag skall spendera kvällen med människor som jag gillar riktigt mycket och som jag trivs med att vara ihop med. Vi skall äta riktigt gott, godis, läsk osv. Medans vi förhoppningsvis ser hur spanien tar hem en skön seger. Det kommer att sitta fint måste jag säga.

Idag har det regnar så jag ha mäst suttit inne och spelat. Jag har bland annat spelat casino för riktiga pengar. Det är ett mycket roligt spel, men tyvärr så är det inte så ofta som jag vinner när jag spelar det. Men någon gång skall väll vara den första tänker jag!

Imorgon har jag inte häller några större planer. Jag skall väll kanske sitta hemma och spela lite imorgon med. Medans jag vänta på att den stora matchen skall dra igång. Det kommer veklrigen att bli fullt ös måste jag medge.

Men innan detta inlägg ta och kommer till sitt slut så skulle jag vilja säga en sak. Det är såhär att en av minna vänner som spelade ganska mycket poker. Hängde med ett par andra poker spelare en dag. Och så fick han höra om ett sett som man kunde vinna en massa pengar på om man spelade det. Och så testade han och vann en massa pengar! Visst låtre det helt otreoligt måst jag medge. Men kolla gärna länkarna som jag lämmnade efter mig. Det är vekrligen värt det tycker jag. Ni kan bara vinne en massa pengar på det.

Ha der ritkgit bra! Hej då!

Katalog

banner 200x200