Barnfotografering

Eftersom barn har så många olika ansiktsuttryck är det den fantastisk erfarenhet att fotografera barn, för att det finns så många olika vinklar och man kan ta underbara fotografier av barn i alla åldrar. Det är underbart att se barnen grimasera och utvecklas framför kameran.

Ett annat perspektiv är att fotografera blyga barn. Blyga barn utstrålar inte samma energi som barn som älskar att bli fotograferade. Blyga barn tycker att det är jobbigt att bli fotograferade och därför är det mer utav en utmaning att fotografera blyga barn.

Att vara en fotograf är en passion men även samt att ständigt vara på språng för vad som kan bli nästa vackra bild. Att fotografera är underbart och något jag verkligen älskar. Jag har alltid älskat att fotografera.Jag har alltid haft en kamera i handen ända sedan jag var väldigt ung.Min familj är ständigt irreterade på mig eftersom jag aldrig kan sluta vara en paparazzi.

Det är verkligen underbart och fantastisk sysselsättning att fotografera. Det är en passion som jag har haft ända sen jag var barn.Jag har två barn som jag älskar att fotografera, min dotter är verkligen en riktigt teaterapa, och älskar att synas och bli fotograferad, medans min son är mer blyg utav sig och tycker inte om att bli fotograferad alls.

Katalog

banner 200x200